Lahjaksi elämys

Tänä kesänä vietettiin sekä perheen esikoisen, että pikkuveljeni Eemelin ja vielä päälle kahden serkkumme rippijuhlia. Myös kaksissa ylioppilasjuhlissa päästiin käymään. Suuren suvun ehdottomasti parhaita puolia on monet juhlat, kyläilyt ja yhteisöllisyys. Jakamisen ilo.

Pohdimme sopivia rippilahjoja pitkään ja päätimme, että mahdollisuuksien mukaan yritettäisiin panostaa elämyslahjoihin.

Ihana serkkuni Lydia, jonka kummeja saamme sisareni Saaran kanssa olla on aina ollut innostunut jalkapallosta ja hän pelaa tälläkin hetkellä kahdessa eri joukkueessa maalivahtina. Lahjakas ja ahkera tyttö. Hänelle päätimme järjestää lahjaksi reissun Tampereelle katsomaan Suomen naisten joukkueen Helmareiden peliä Skotlantia vastaan.

Vaikka en itse juuri seuraa jalkapalloa, enkä ole käynyt peleissä, tämän tason pelaamista oli upeaa seurata. Tunnelma oli myös hyvä, sillä katsomossa oli yli 4800 kannustavaa fania katsomassa peliä. Pisteenä i:n päälle satuimme istumaan noin 10-vuotiaiden pikkupelaajien edessä ja saimme kuunnella iloisia kannustushuutoja ja hihkumista koko pelin ajan.

Peli oli tapahtumarikas ja dramaattinen, vettä tuli välillä kaatamalla ja lopulta Suomi hävisi Skotlannille 1-2. Reissu oli kuitenkin elämys sekä rippilapselle, että kummitädeille.

Poikien rippilahjoja pohdimme pitkään, mutta selailtuani tovin nettiä ja mahdollisuuksia Paraisilla löysin sopivan yrityksen: JetsGo vesijettivuokraus.

Heinäkuun lopuksi suuntasimmekin Paraisille ja pojat pääsivät kumpikin kokeilemaan vesijettiä opastuksen jälkeen. Mukaan tarvittiin toki aikuinen, joten Mikko pääsi jännittämään vuoroin esikoisensa, vuoroin Eemelin kyydissä.

Pakko todeta, että elämyslahjat olivat hyvä idea myös näin lahjan antajan näkökulmasta, sillä oli ihana päästä seuraamaan nuorten tarttuvaa iloa ja innostusta. Aivan parasta. ♥️

Jätä kommentti

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus